Kerstpakketten voor tienermoeders, kinderen en hun begeleiders

Doneer t.b.v. Kerstactie 2023!

Word vrijwilliger!

Kerstpakketten voor kinderen, tienermoeders en hun begeleiders

Zoals u wellicht weet zijn wij vorig jaar gestart met onze kerstactie. Gezien het succes daarvan willen we ook dit jaar weer een actie houden.
In Congo is kerst het belangrijkste feest van het jaar en daarom wil Stichting Congo hiervoor specifiek aandacht vragen. In Nederland is kerst ook een van de belangrijkste feesten, waarin samenzijn en omzien naar elkaar centraal staan.

Voor tienermoeders, kinderen en hun begeleiders hebben wij de volgende actie bedacht, zodat zij kunnen ervaren dat wij ook tijdens kerst aan hun denken.
Wij willen uw speciale aandacht vragen voor onze actie “Kerstpakketten voor hun in Congo”.

Wat willen we op korte termijn realiseren?

Voor de kinderen en tieners en hun begeleiders is het fijn dat zij in deze bijzondere periode van kerst een kerstpakket krijgen, met o.a. basisbenodigdheden, en stilstaan bij wat kerst ook inhoudt: omzien naar elkaar.
We willen hun met kerst de mogelijkheid bieden om een gezamenlijke feestelijke maaltijd te hebben. Om deze actie te verwezenlijk hebben we een bedrag van € 2750,- nodig!

Door met uw bijdrage deze persoonlijke attentie mede mogelijk te maken maakt u het verschil. De feestdagen moeten voor iedereen een feest zijn!
Sponsor een bedrag van €25,- omdat ieder gezin met kerst iets extra’s verdient.
Uiteraard bent u vrij een kleiner of groter bedrag te doneren.

Het bedrag kan gestort worden op IBAN: NL03RABO0115059849

Gezien het korte tijdspad tot aan de kerst (ca. 1,5 maand) vragen wij u uw bijdrage over te maken vóór 10 december 2023 o.v.v. Kerstactie 2023.
Na het ontvangen van de donaties zorgen wij ervoor dat de kerstattenties in Congo worden samengesteld en bezorgd bij onze tienermoeders.
U schenkt een Congolees kind en tiener en hun begeleiders een fijne kerst en een hoopvol nieuw jaar! Maakt u het verschil?

ANBI

Stichting Congo heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat uw giften aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen.

Hartelijk dank

Translate »